Over DCA

50 jaar ervaring in unieke woonprojecten

Projectontwikkeling, aanneming en oplevering

DCA is meer dan een bouw- en wegenbouwbedrijf voor de openbare en private sector. U krijgt immers het vakmanschap en de kennis van zes afdelingen, gebundeld tot één unieke efficiëntie. 

Want zo werkt de interactieve groepsdynamiek tussen de verschillende divisies: DCA Bouw, DCA Infra, DCA Woonprojecten, DCA Burgerlijke Bouwkunde, DCA Concrete & Steel (prefab-beton en -wapening) en DCA Technics (HVAC en sanitair). En dat maakt onze uitzonderlijke sterkte, kwaliteit en service.

Persoonlijke service 

Jouw noden en wensen staan centraal. Jij bent het tenslotte die zich binnenkort thuis zal voelen in één van onze nieuwe appartementen of woningen. Reken op ons om te luisteren, te adviseren en uit te voeren volgens jouw wensen en noden. 

 

Eén totaalaanpak 

Van projectontwikkeling tot interieurarchitectuur: wij zorgen voor één gestroomlijnd proces waarbij je alles met onze vastgoedadviseurs en klantenbegeleiders kan bespreken. Zo ben je er zeker van dat het hele project op schema zit én vlot verloopt.

 

50 jaar expertise

Al sinds 1969 is DCA thuis in de (wegen)bouw. Sinds 2013 zorgen we voor kwalitatieve woonprojecten met stijl. Dat maakt dat we ervaren zijn in projectontwikkeling, aanneming, verkoop, huur én service na verkoop. 50 jaar passie, 50 jaar expertise.

 

Kwaliteit op maat

DCA kiest altijd voor woonprojecten met een uniek karakter en de perfecte ligging: Penthouses, residentiewoningen of commerciële panden, in de bruisende binnenstad of in een groene omgeving? Elk van onze projecten wordt gekenmerkt door hoogstaande architectuur, energiezuinige materialen en oog voor detail. Doordat wij het hele proces in eigen beheer hebben, kunnen we jou zeer dicht bij het bouwproces betrekken. Dat kan tellen qua persoonlijke inbreng en begeleiding!

 

Onze klanten aan het woord

Kurt & Martine

Toekomstige bewoners Residentie Hoppe in Temse

"Het huis, waar we 16 jaar lang hebben gewoond, werd te groot voor ons alleen sinds onze zoon op eigen benen staat. We zochten naar een nieuwbouwappartement in de buurt en merkten Residentie Hoppe in Temse op. Tegelijkertijd hadden we ook een ander project op het oog, maar daar voelden we ‘dé klik’ niet en waren er geen bergingen meer beschikbaar. Wat voor ons wel heel belangrijk is omdat we enorm graag fietsen. Het persoonlijke karakter en de keuze van de materialen van het project spraken ons meteen aan. Zo heeft ons appartement een eigen aparte voordeur, je krijgt het gevoel dat je een huis binnenwandelt. Met onze minder mobiele ‘oude dag’ in het achterhoofd kozen we voor een appartement op het gelijkvloers zodat we geen trappen hoeven te doen. Klantenbegeleidster Mieke begeleidt ons momenteel om onze woondroom waar te maken. We kijken er al naar uit om van de tuin te genieten vanop ons zonnig ruim terras."

Kristin & Michel

Toekomstige bewoners Park op den Berg in Heist-op-den-Berg

"Het was al enkele jaren de droom van mijn vrouw om voor onze oude dag uit te kijken naar een andere woonplaats. Onze huidige woning leek haar naar de toekomst toe te groot en onderhoudswerk in de tuin was niet aan haar besteed. Liefst een appartement met het nodige comfort, dichtbij een aangenaam centrum. Bij voorkeur haar vertrouwde Heist-op-den-Berg. Alleen…zij moest mij nog overtuigen!

De omstandigheden zaten haar echter mee: mijn pensioen kwam dichterbij, de werkdruk begon wat zwaarder door te wegen en onze dochter, die mede werkzaam is in de praktijk, kreeg andere opportuniteiten aangeboden die haar aantrekkelijk leken.

Ik stelde dan mijn voorwaarden aangezien ik met pijn in het hart mijn tuin, mijn hobby en passie, zag verdwijnen: een locatie die rustig gelegen is, met veel groen in de omgeving, dichtbij een aangenaam dorps- of stadscentrum met winkel- en horecagelegenheden. Samengevat: een comfortabel appartement dat tevens een vakantiegevoel creëert.

Zo kwam zij op een dag thuis na een infodag bij DCA. Het project Park op den Berg sprak ons meteen aan. Vooral de rustige ligging en de prachtige uitzichten, naast een luxueuzere afwerking gaven de doorslag. Wij zijn met enthousiasme in het project gestapt en hopen uiteraard dat ons enthousiasme nog verder zal groeien!"

Mia & Eddy

Toekomstige bewoners Residentie Argile in Niel

"Waarom we voor Residentie Argile kozen? De ligging! Tijdens de Nieuwbouwzondag waren we meteen verliefd op het fantastisch mooie uitzicht op de Rupel. Het is erg rustig gelegen en om de hoek bevindt zich met natuurgebied Walenhoek een echt wandelparadijs. Als fervente wandelaars hebben we dan ook eerst alles bewandeld voordat we ons appartement kochten. Je hebt letterlijk alles in de buurt op nog geen 10 minuten wandelen: het centrum van Niel, buurtwinkels, horeca, openbaar vervoer en nog zoveel meer."

Wens je meer informatie over DCA Woonprojecten?