Keer terug naar het overzicht

Nieuwbouwzondag in Sterrebeek en Waasmunster

Gisteren stonden tijdens Nieuwbouwzondag de bouwhekken open op de sites van onze nieuwbouwprojecten Residentie Castella in Sterrebeek en Residentie Rietvelde in Waasmunster. Men kon er een kijkje komen nemen achter de schermen en onze vastgoedadviseurs Roel en Peter gaven met veel plezier meer informatie over de bouwwerken en het beschikbare aanbod.

Wil je wonen in de groene gordel rond Brussel? Dan is Residentie Castella een uitstekende keuze. Sterrebeek ligt dicht bij de hoofdstad en belangrijke uitvalswegen, maar toch heerst er rust met natuur vlakbij. De 3 moderne gebouwen met duurzame architectuur bieden plek aan 39 appartementen. Woonkwaliteit, fijne buitenruimtes, handelszaken en recreatie op wandel- en fietsafstand.

Ruimte & comfort en rust & groen zijn maar enkele pluspunten van Residentie Rietvelde in het veelzijdige Waasmunster. Dit kleinschalige project omvat 12 BEN-appartementen met 1 of 2 slaapkamers en zuidgerichte terrassen

Kon je er gisteren niet bij zijn en heb je interesse in een van deze projecten? Op de projectpagina's van Residentie Castella en Residentie Rietvelde ontdek je alles over het aanbod en kan je een werfbezoek plannen met één van onze vastgoedadviseurs.

Wij kijken tevreden terug op deze editie en delen graag enkele foto's van deze dag.